Radionica za razvoj fizičke spremnostiSport za decu predstavlja vaspitno-socijalnu aktivnost putem koje stiču znanja o zdravaj ishrani, korisnosti vežbanja, uče se disciplini, timskom radu, jačaju samopouzdanje, istrajnost i svoj karakter.

Naši roditelji su zadovoljni što se njihova deca svakodnevno u našem vrtiću bave sportom, a razlozi za to su sledeći:

 

- Što znaju da njihova deca rade nešto što je dobro i zdravo za njih

- Zato što se roditelji uključuju u život dece i dele njihova iskustva

- To što deca postaju društvenija, imaju bolju disciplinu i jačaju karakter

 

Treba napomenuti da je sportska aktivnosti kod dece jako važna posebno u ranom uzrastu ali mora da se pravilno kanališe i usmerava kako bi bila zdrava i pozitivna na razvoj deteta.

Stoga i akcenat leži u našem kvalitetnom radu kojem doprinose svakodnevni časovi fizičkog vaspitanja, koji podrazumevaju:

 

- Jednostavne i složene motoričke radnje

-  Koordinacijske vežbe

-  Sportske igre

-  Osnovne gimnastičke elemente

-  Takmičarske igre


Šta nas izdvaja od drugih

Osnovna polazišta za kreiranje predškolskog programa pored celovitog pristupa detetu uz uvažavanje razvojnih specifičnosti i negovanje igre kao autentičnog načina učenja dece podrazumevaju:

Program

Kombinacija više svetskih priznatih programa implementiranih u jedinstven program Kindergardena

Prostor

Multifunkcionalni prostor koga krase velike prostorije ispunjene dnevnom svetlošću, podeljen na centre interesovanja i opremljen najsavremenijom opremom koja zadovoljava ekološke uslove.

ISO Standardi i ostala priznanja

Kindergarden je već naveliko poznat kao vrtić sa velikim priznanjima i svetskim standardima.Sistem bezbednosti hrane SRPS EN ISO 22000:2007, Sistem kvaliteta SRPS ISO 9001:2015, Zlatna Medalja sa Međunarodnog Sajma Obrazovanja, Eko-vrtić

Naši partneri